Kylian Mbappé bo letos krasil naslovnico igre FIFA 21

Založnik EA je najavil letošnjega nogometaša, ki bo krasil naslovnico njihove igre FIFA 21. Letos bo to 21 let stari francoski nogometaš Kylian Mbappé, ki trenutno igra za francoski klub Paris Saint-Germain, ta pa je lani osvojil tudi domače prvenstvo.

Biti na naslovnici igre se morda komu zdi nepomembna novica in je nemara včasih tudi bila. A športne igre so trenutno v velikem porastu in če je kakemu starejšemu nogometašu bilo vseeno za takšne stvari, mlajši igralci dejansko odraščajo ob preigravanju teh naslovov in zanje je vzpon na takšno naslovnico velika čast in je na neki način tudi potrditev njihove uspešnosti in talenta.

To je v izjavi za javno povedal tudi Mbappé, ki je naslovnico označil za velik mejnik njegove kariere, saj igra FIFA naslove vse odkar je bil paglavec in da je zanj velika čast, da lahko predstavlja povsem novo generacijo mladih nogometašev.

FIFA 21 za zdaj še ni dobila nekega pravega igralnega napovednika, ampak zgolj kratki dražilnik. Datum izida je napovedan za 9. oktober 2020, igra pa bo nato dobila tudi grafično bolj napredni različici za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X. Žal bo PC verzija zasnovana na verziji trenutnih konzol, tako da boste za grafično nadgradnjo morali v rokah držati eno od konzol naslednje generacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime