Microsoft bo danes ob 18.00 predstavil igre za naslednjo generacijo konzol

Končno smo dočakali 23. julij, ki zna za našo preljubo industrijo iger nositi kar velik pomen. Microsoft bo namreč danes predstavil igre za njihovo prihajajočo konzolo Xbox Series X, tokrat pa bodo na oder stopili razvijalci, ki pripadajo prav Microsoftu.

Založnik je v zadnjih dveh letih pokupil nekaj večjih neodvisnih in priznanih studiev, jih denarno močno podprl in sedaj je končno napočil čas, da vidimo kaj vse so ti talentirani programerji skrivali pred radovednimi očmi.

Zagotovo bomo videli prvi igralni posnetek Halo Infinite, ki je za zdaj edina potrjena igra, ki bi izšla skladno s konzolo Xbox Series X. Potem se lahko nadejamo novega projekta iz strani Obisidana, tu pa je tudi inXile Entertainment, ki trenutno dela na Wasteland 3. Talentirani Ninja Studios nam bo pokazal Senua’s Saga: Hellblade II, za Playground Games pa se šušlja, da dela na obuditvi Fable franšize.

Microsoft ima pod roko še kup drugih razvijalcev in res bo zanimivo videti, kaj so nam pripravili. Založnik je za Xbox Series X že pripravil eno konferenco, a tam so kazali izdelke iz strani zunanjih razvijalcev, tako da se za današnjo predstavitev pričakuje veliko več.

Šef marketinga marketing za Xbox, Aaron Greenberg, je že pred časom izjavil, da bo današnja konferenca namenjena izključno igram in da bo ta tekla približno eno uro. Prav tako ne gre pričakovati najave točnega datuma izida ali pa cene, saj bo vse to predstavljeno jeseni.

Prenos v živo se bo začel danes ob 18.00, ogledali pa si ga boste lahko preko spodnje povezave. V bistvu se bo dogodek začel že ob 17.00, saj se je Microsoft povezal s festivalom Summer Game Fest, v tisti uri pred dejanskim dogajanjem pa bodo razni YouTube kreatorji razglabljali o že napovedanih igrah ter ugibali, kaj vse nas čaka na današnji predstavitvi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime