Star Wars: Squadrons dobil 13 minut dolg igralni napovednik

Založnik EA je po vseh teh letih ugotovil, da lahko Star Wars licenco izkoristi za še kaj drugega kot pa za delanje Battlefront iger. Tako smo lani dobili zanimivo enoigralsko igro Jedi Fallen Order, na letošnji EA Play konferenci pa so predstavili še Star Wars: Squadrons.

Ta bo pripovedoval dogodke po filmu Return of the Jedi, naša glavna naloga pa bo pilotiranje vesoljskih plovil. Zavezali se bomo lahko strani Imperija ali pa Republike, skladno s tem pa se bomo lahko usedli bodisi v X-wing ali TIE Fighter plovilo. Nato nas čaka silovit spopad na bojišču, kjer ne bo manjkalo laserjev in akrobatskih potez izogibanja izstrelkov.

Star Wars: Squadrons je precej ambiciozen naslov. Razvijalec je potrdil, da nas čakata enoigralska in večigralska kampanja, prav tako bo že od začetka podprto VR igranje. Poleg tega se lahko virtualni piloti veseli dejstva, da bo igra podpirala napredne kontrolne sheme, kot so krmilne palice HOTAS.

Za posladek pa bo Squadrons nosil še nižjo ceno in si ga lahko na Steamu prednaročite že za 39,99 €.

Izid je napovedan za 2. oktober, včeraj pa smo dobili 12 minut dolg posnetek, ki pokaže nekaj nerežiranega igranja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!