Zanimiva grozljivka CARRION vas postavi v vlogo pošasti, izide pa že danes

Za grozljivko CARRION odkrito rečeno nisem slišal vse do včeraj, ko me je razvijalec Phobia Game Studio presenetil s povsem novim napovednikom, ki me je močno spomnil na serijo iger Dead Space oz. na film The Thing. Sem velik oboževalec obeh takšnih izdelkov in na splošno zadnja leta pogrešam grozljivke, zato mi je naslov hitro vzbudil zanimanje.

Napovednik je sicer odličen, a se od dejanskega igranja precej razlikuje. CARRION je od strani gledana grozljivka, ki jo preveva retro pikslasta podoba. To sicer ni nič nenavadnega, a kar ta naslov loči od konkurence je to, da tokrat ne igramo junaka ampak bitje neznanega izvora, ki se najraje naje človeškega mesa. Naša naloga bo, da med ljudi vesoljske postaje zasejemo strah in trepet in da na koncu pobegnemo iz zapora. Skozi igranje bomo lahko nabirali nove veščine za prečkanje preprek in lahko se bomo tudi vrnili v prej obiskane sobe in z novimi sposobnostmi premagali prej nepremostljive ovire.

CARRION je nekaj časa ponujal demo, ki je bil med igralci lepo sprejet, a je sedaj izginil. Razvijalec se namreč pripravlja na izid, ki se bo zgodil že danes, igro pa lahko prevzamete na Steamu za 19,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime