Najavljen State of Decay 3

Na včerajšnji Xbox konferenci nas je kar malce presenetil razvijalec Undead Labs, ki je uradno najavil nov del State of Decay franšize. Najavo tretjega dela so pospremili z video napovednikom, ki pa je bil žal samo vmesna sekvenca. Vidimo lahko žensko, ki raziskuje s snegom prekrito okolico in naleti na mutirane gozdne živali. Zombifirano srno sem nazadnje videl v filmu Vlak do Busana, a tule je videti močno bolj preteče.

Žal pa nam razvijalec ni želel povedati nič več od tega. Sicer so se pojavila ugibanja, da bomo lahko naše preživele nadgrajevali s posebnimi zombie močmi, saj skrivnostna ženska na začetku napovednika prežene volka z glasnim krikom, a to so za zdaj samo ugibanja.

State of Decay 3 tudi nima datuma izida, tako da dvomimo, da ga bomo gledali ob izidu konzole Xbox Series X, glede na to, da niso prikazali niti malo igranja, pa je izid verjetno še precej daleč stran.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime