The Outer Worlds dobiva DLC Peril on Gorgon

Ob The Outer Worlds sem se precej dobro zabaval in v svoji recenziji sem potožil, da bi si človek želel še malce več vsebine. Že takrat se je vedelo, da bo igra prejela tudi kakšen DLC, saj se je igra dobro odrezala na blagajnah. A razvijalec Obsidian si je vzel čas in je tako šele včeraj napovedal prvi DLC Peril on Gorgon, ki bo izšel skoraj leto dni po izvirniku.

Dodatek bo vsekakor držal zanimiv in odbit zaplet, ki je lep odsev The Outer Worlds sveta, kjer je vaše truplo vreden vir gnojila za okoliško floro. V svetu Outer Worldsa se bo pojavila nova droga z imenom Adrena-Time in naša naloga bo, da odkrijemo vir te skrivnostne substance. Naše raziskovanje nas bo napotilo na asteroid Gorgon, ta pa nas bo čakalo veliko sprehajanja, streljanja in pogovarjanja. Uporabljali bomo lahko tudi Adrena-Time drogo, ki nam za določen čas poveča hitrost, a pozor, saj ko učinek mine, nas napade hud primer mačka, ki se ga ne da odpraviti zlahka.

Peril on Gorgon bo prinesel tudi nova orožja in oklepe, pot pa nam bodo prekrižali tudi novi nasprotniki. Obisidian sicer ni povedal za koliko ur vsebine bomo pridobili, se bo pa dodatek prodajal pod cenovno nalepko 14,99 €. Datum izida je napovedan za 9. september, PC igralci pa boste tega kupili samo na Epic Games platformi, saj Steam različica prihaja šele 25. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Ta igra je le dokaz, da Obsidian potrebuje engine od Bethesda, da lahko naredi igro, ki bi se primerjala z njihovimi. S tem, kako so oglaševali in se norčevali iz Bethesda sem pričakoval več no vsaj v sami zgodbi in RPG elementih po katerih so znani. Dobili pa smo en drek.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime