GOG razprodaja bo razveselila vse RPG navdušence

Nič ni lepšega kot pa se usesti pred računalnik in se zatopiti v fantazijski svet, kjer ne veljajo pravila resničnega življenja in lahko s pridnim urjenjem svojega karakterja dejansko vplivate na dogajanje v svetu, s spretnim govoričenjem pa lahko v posteljo spravite tudi kakšno lepo dečvo, katera ni nujno, da je sploh človek.

Če ste tudi sami navdušenec nad igranjem RPG iger, potem imamo za vas dobro novico. Spletna stran GOG namreč te dni drži razprodajo Grand RPG Sale in samo enkrat lahko ugibate, kakšna sorta iger je znižana.

Posebnost GOG trgovine je to, da imajo pod roko cel kup starejših legendarnih naslovov, ki v sebi držijo popravke za delovanje na novejših operacijskih sistemih. Poleg tega vse njihove igre ne vsebujejo nadležne DRM zaščite tipa Denuvo, kar bo zagotovo k nakupu prepričalo marsikoga, ki ga takšne prakse gaming industrije močno jezijo.

Kot vedno je pri takšnih akcijah popustov preprosto preveč, da bi jih lahko prav vse uvrstili samo v ta članek. Zato imate srečo, da imate mene in moje neprekosljivo znanje kvalitetnih RPG izkušenj, ki zna izluščiti tiste najboljše igre.

Poln seznam popustov si lahko ogledate na naslednji povezavi, akcija pa bo trajala do 3. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime