The Witcher: Blood Origin je nova serija, ki se bo dogajala 1200 let pred rojstvom Gearalta

Nobenega dvoma ni, da je The Witcher serija na Netflixu bila velik hit, pa čeprav niso ravno vsi bili navdušeni nad njo. Tudi pri nas si ni zaslužila ravno najvišje ocene in prva sezona ima kar nekaj težav, katere, vsaj upamo, bo odpravila 2. sezona.

Vendar pa Netflix ne počiva, saj se zavedajo, da so v roke dobili izjemno potencialen izdelek, ki ga lahko izkoristijo v različnih projektih. V začetku leta so tako ponosno napovedali animiran film The Witcher: The Nightmare of the Wolf, včeraj pa je na površje splaval nov projekt, ki pa nas bo vrnil globoko v preteklost.

The Witcher: Blood Origin nas bo vrnil 1200 let v preteklost, ko se je zgodil kataklizmični dogodek Conjunction of the Spheres. Takrat so se svetovi vilincev, ljudi in pošasti združili v eno, to pa je izrodilo čisto prvega Witcherja.

Vsekakor zanimiva premisa, saj bomo videli, kako točno se je začel ta red skrivnostnih lovcev na pošasti, poleg tega bomo lahko uvideli, kako je red čarovnic prišel do svoje moči. Začetek Witcher sveta je tudi v knjigah opisan bolj bežno, tako da bo nova serija zanimiva tudi za tiste veterane, ki so prebrali, pogledali in odigrali vse, kar je povezano z njihovo omiljeno franšizo.

Blood Origin bo vseboval 6 delov, na njem pa bosta delala Lauren S. Hissrich, ki je ustvarila tudi izvirno serijo ter Declan de Barra, ki je spisal eno epizodo v prvi sezoni. Datum izida za zdaj ostaja neznanka.

Projekt vsekakor ima potencial in kaže na to, da Netflix misli resno unovčiti svojo pridobljeno licenco. Vrnitev v preteklost bo dala ustvarjalcem več svobode pri ustvarjanju, saj se jim ne bo treba držati knjižne predloge. Morda, samo morda pa se bo v tem obdobju dogajala tudi nova Witcher igra izpod rok razvijalca CD Projekt RED, ki bo na njej zagotovo začel delati, takoj ko bo Cyberpunk 2077 izšel na prodajnih policah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime