V4 je povsem brezplačen MMO, ki je sedaj na voljo za igranje

Založnik Nexon je korejsko podjetje, ki izdeluje različne igre za telefone in tudi za osebne računalnike. Tokrat so nam postregli s popolnoma novim brezplačnim MMORPG-jem v njihovem azijskem stilu. Zadevo lahko igramo tako na mobilnih napravah kot na osebnih računalnikih, igralcem pa je ponujena tudi opcija prenašanja shranjenih pozicij. To pomeni, da če se naveličamo sedanja za računalnikom, lahko hitro skočimo v posteljo in igramo V4 v svoji najljubši poziciji.

V4 vsebuje šest različnih klas (Enchantress, Slayer, Knight, Warlord, Gunslinger and BoomBlade), dnevne nagrade, igralsko naravnano trgovino, različne dogodke, cehe in vse ostale stvari, ki jih danes že pričakujemo v MMORPG žanru. Seveda danes očitno ne gre več brez samodejnega teka in podobnih funkcij, ki jih vsi dodajajo v svoje mobilne igre.

Kot rečeno, V4 lahko igrate na Android in iOS napravah, za PC verzijo pa se odpravite na sledečo povezavo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime