Konami bo začel prodajati PC-je

Konami je eden bolj zanimivih založnikov na gaming trgu, saj je založništvo iger pri njih vse bolj porinjeno vstran, podjetje pa se je začelo osredotočati na druge stvari. Vsi vemo, da svoje licence radi izrabijo za izdelovanje prav posebnih Pachinko naprav, ki so v bistvu igre na srečo. Lahko pa njihove izdelke najdemo tudi drugje, saj so prisotni tudi na fitnes trgu. Ja, Konami Sports je čisto resnična zadeva.

Čeprav jih gaming ne zanima toliko kot včasih, vseeno vidijo v njem priložnost za dobiček in spletna stran PC Watch sedaj poroča, da bo Konami začel razvijati prav svojo linijo PC-jev. Za njo bo poskrbela veja Konami Amusements, ta pa bo proizvedla serijo treh različnih konfiguracij pod imenom Arespear.

Njihovi PC-ji ne bodo poceni. Najnižji model C300 bo vseboval Intel i5-9400F procesor, grafično kartico GTX 1650, 512 GB SSD in 8 GB pomnilnika. Vse skupaj bo zapakirano v privlačno ohišje, C300 pa bo zase zahteval 184.000 jenov oziroma 1492 €. Na voljo bosta še močnejša sistema C700 in C700+, ki bosta vsebovala precej boljše specifikacije: Intel i7-9700, grafično kartico RTX 2070 Super in 16 GB pomnilnika, zraven pa bo dodan 512 GB SSD disk in 1 TB velik trdi disk. Cena bo tudi višja, saj boste za tak PC odšteli čez 2.500 €, C700+ pa bo še malce dražji, a zraven dobite prozorni stranski panel in RGB osvetljavo.

Konami še ni napovedal, ali bodo ti PC-ji na voljo za prodajo izven Japonske, Arespeare pa bodo začeli pošiljati konec septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime