Kakšna je maksimalna razdalja strela v Call of Duty Warzone?

YouTube kanal DefendTheHouse dela zanimive eksperimente v svetu videoiger in nedavno so se spravili odgovoriti na nekaj žgočih vprašanj iz igre Call of Duty Warzone.

Njihova serija raziskovalnih posnetkov se nepresenetljivo imenuje Mythbusters in za Warzone so si izbrali zanimiv eksperiment: “Kakšna je maksimalna razdalja strela v Call of Duty Warzone?” In izkazalo se je, da je ta precej velika, a obstaja trdno zakodirana meja.

Za eksperiment sta potrebna dva igralca. Eden si na rame oprta ostrostrelsko puško in bo dejansko izvajal vse strele, drugi pa bo stal pri tarči in poročal o uspešnosti oz. neuspešnosti njegovih izstrelkov.

Igralca sta si za začetek izbrala razdaljo 1500 metrov, test pa je bil preprost. Na mapo sta postavila vozilo, in če je to začelo prejemati škodo, je na koncu tudi eksplodiralo. Pri tej razdalji je bil test izveden brez problemov, zato sta razdaljo povečala na 2400 metrov. Tudi tu je mojstrsko streljanje bilo uspešno in kar malce smešno je videti, kako sredi ceste avto raznese na videz brez razloga.

Nato sta se odločila zadevo še dvigniti. Odkrila sta, da je največja razdalja vidnega med jezom in zaporom, kar nanese okoli 3000 metrov. Žal pa ju je doletela kruta resnica, da na takšni razdalji strelivo ni več učinkovito. Čeprav lahko vidimo lok izstrelka pri prvem igralcu, ta preprosto ne pride do tarče. Poskusila sta zamenjati orožje in vzela sta celo novo pokalico Rytek AMR, ki vsebuje eksplozivne naboje. Žal je bil povsod rezultat isti, poleg tega pa sta na tej točki naletela na kar nekaj težav, saj zapor redno napadajo drugi igralci, tako da sta bila nenehno pod obstreljevanjem, igra pa je igralca zaradi domnevne neaktivnosti igralca odklopila iz strežnika.

Uradni rezultat je tako 2400 metrov, kar je več kot dovolj za ustvarjanje frajerskih ostrostrelskih montaž, morda pa bo naslednja serija konzola z izjemno hitrim SSD diski to mejo še izboljšala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime