Nek tip je povezal svojo fitnes napravo z igro The Witcher 3 in sedaj se lahko sprehaja skozi sončni Toussaint

Pred kakšnim tednom sem se po dolgem razmišljanju vendarle spravil v fitnes, saj je moj šlauf okoli trebuha narasel že na zavidljive proporce in skrajni čas je, da pokurim nekaj nabrane maščobe. Zato sem se spravil na tekalno stezo in hitro prišel do dveh ugotovitev.

Prvič: sem popolnoma brez kondicije in prenašati moje kile ni mačji kašelj, zato me čaka kar nekaj dela. Drugič: tek je izjemno dolgočasen. Za početi nimaš drugega kot pa da spremljaš podatke glede pretečene dolžine in koliko časa si že na mučilni napravi.

Uporabnik Reddita pird_berson22 se je verjetno znašel v podobni zagati, zato se je odločil svojo aktivnost popestriti s svojo najljubšo igro The Witcher 3. Kot vidite spodaj zadeva deluje odlično in ponuja dober izgovor, da se zopet sprehodiš skozi čarobni svet in zraven še malce potreniraš. Na posnetku se sprehodi skozi sončno deželo Toussainta, ki jo srečamo v dodatku Blood and Wine.

My treadmill allows me to walk through Toussaint, with matching incline and speed. from r/witcher

Na žalost v videu ne gledamo ravno igranja, ampak samo posnetek. Igralec je namreč v The Witcher 3 naredil posnetek in na tega priklopil fitnes napravo, ki nato simulira pot, skupaj z vzponi in padci. ter hitrostjo ter vse to dinamično prilagaja. Brihtni inženir je nato še povedal, da ima pripravljene tudi posnetke iz iger GTA 5 in Skyrim, žal pa njegova pogruntavščina ni za vsakega. Naprava, ki jo uporablja je Woodway 4front, ki stane več kot 10.000 € in vsekakor ni namenjena običajnemu smrtniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime