Sekiro bo dobil novo brezplačno vsebino

Sekiro Shadows Die Twice je edina igra razvijalca FromSoftware, ki po izidu ni dobila prav nobenega DLC-ja. To je čudno, saj je bil Sekiro njihova najbolj prodana igra in založnik Activision ima zelo rad denar, ki bi ga razširitev zagotovo prinesla.

Igra je stara zdaj že več kot leto dni, zato smo nad dodatno vsebino nekako obupali. A razvijalec nas je včeraj presenetil in napovedal novo posodobitev, ki bo v igro prinesla kar nekaj zanimive vsebine, poleg tega pa bo povsem brezplačna.

Novost je Reflections of Strength, ki bo omogočala, da se ponovno spopademo z vsemi šefi. Tako vam ne bo treba za vnovično pretepanje šefetin začeti povsem novo igro, ampak se boste samo napotili so oltarja in se preselili v bitko. To vam bo služilo kot trening za še eno novost imenovano Gauntlet of Strenght. To bo serija posebnih izzivov, kjer se nam bodo nasprotni postavili razni sovražniki. Na voljo bomo imeli samo eno življenje in če vmes umremo, bomo morali Gauntlet začeti od začetka. Če bomo uspešno prestali vse izzive, bomo na koncu nagrajeni z dvema posebnima preoblekama.

Po novem bomo lahko posneli tudi do 30 sekund posnetka in potem tega delili s svojimi prijatelji in drugimi igralci. Ti posnetki se bodo imenovali Remnants, trenutno pa ni še jasno, kako bomo te videe pokazali drugim igralcem, a morda bo zadeva podobna tistim tekstovnim sporočilom iz serije Dark Souls. Posnetki bodo lahko pokazali strategijo pri premagovanju kakšnega šefa in če bodo naš Remnant drugi igralci označili pozitivno, bomo nagrajeni z obnovo zdravja.

Vse skupaj se zdi kot poštena posodobitev in morda se preko nje želi FromSoftware opravičiti zaradi manjka novic glede njihovega naslednjega naslova Elden Ring. Vendar pa bo na popravek potrebno še malce počakati, saj bo izšel šele 29. oktobra.

Več informacij lahko najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime