Dirt 5 dobil prvi igralni napovednik

Skrajni čas, da dobi Forza kakšno konkurenco in očitno bodo v to smer šle vse prihajajoče dirkačine. Project Cars 3 je že težko ločiti od Forza serije, podobno pa je videti tudi prihajajoči Dirt 5.

Razvijalec Codemasters je nedolgo nazaj napovedal ta nov del Dirt serije, vendar vse do sedaj ni pokazal nobenega pravega napovednika. Tega je zdaj konec in pred nami se je izrisal prvi igralni video, ki prikaže dirkanje po progi Stampede.

Codemasters poudarja, da je to prvi vpogled in da posnetek ne kaže finalne verzije igre. Kljub temu je grafično zadeva precej impresivna. Sam vedno v igrah iščem realistične učinke dežja in te Dirt 5 ima. Morda bi si želel malce bolj odzivne luže in blato bi lahko poškropilo okna. Morda med razvojem še dodajo takšne podrobnosti. Je pa impresivno dinamično vreme, ki sredi dirkanja lahko povsem spremeni pogoje na progi.

Dirt 5 izide 9. oktobra, tako da imajo še nekaj časa za dodelavo grafične podobe, sistem dirkanja pa se verjetno ne bo več bistveno spremenil.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!