Epic trgovina ta teden podarja tri indie dobrote

Čas je, da zopet osvežite svojo Epic Games knjižnico in jo napolnite z novimi dobrotami. Včeraj je namreč platforma v brezplačno ponudbo ponudila tri nove naslove, ki bodo navdušili predvsem vestne indie igralce. Žal tokrat nismo dobili kakšnega večjega AAA naslova, a podarjenemu konju. No, saj veste.

Prva brezplačnica se imenuje 20XX, gre pa za od strani gledano platformščino, ki spominja na igro Mighty Number 9. Z blontno punčaro boste preskakovali prepreke in razstreljevali sovražnike ter se na koncu soočili tudi s šefom. Dobra novica je, da igra podpira večigralstvo, tako da boste lahko celotno igro preigrali skupaj s še kakšnim prijateljem. Svojo kopijo lahko prevzamete tule.

Barony je po drugi strani povsem drug tip igre. Gre za starošolsko raziskovanje temnic z grafično podobo, ki precej spominja na Minecraft. Čaka vas cel kup sovražnikov in pasti, glede na igralne napovednike pa je zadeva izredno težka. Če radi kdaj izgubite kakšen živec in jezno udarite po tipkovnici, potem vas vaša brezplačna kopija čaka na naslednji povezavi.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP je izšla leta 2012 in ima morda najbolj preprosto in unikatno podobo od trojice. Igramo meniha, ki mora opraviti eno težko nalogo, to pa bo naredil skozi sprehajanje po svetu, vmes pa nas čaka tudi nekaj bojevanja z meči in čirula čarami. Če se vam to zdi zanimivo, vas vaša kopija čaka tu.

Akcija traja do 6. avgusta, takrat pa nas bo pričakala nova brezplačna igra Wilmot’s Warehouse.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime