Epic trgovina ta teden podarja tri indie dobrote

Čas je, da zopet osvežite svojo Epic Games knjižnico in jo napolnite z novimi dobrotami. Včeraj je namreč platforma v brezplačno ponudbo ponudila tri nove naslove, ki bodo navdušili predvsem vestne indie igralce. Žal tokrat nismo dobili kakšnega večjega AAA naslova, a podarjenemu konju. No, saj veste.

Prva brezplačnica se imenuje 20XX, gre pa za od strani gledano platformščino, ki spominja na igro Mighty Number 9. Z blontno punčaro boste preskakovali prepreke in razstreljevali sovražnike ter se na koncu soočili tudi s šefom. Dobra novica je, da igra podpira večigralstvo, tako da boste lahko celotno igro preigrali skupaj s še kakšnim prijateljem. Svojo kopijo lahko prevzamete tule.

Barony je po drugi strani povsem drug tip igre. Gre za starošolsko raziskovanje temnic z grafično podobo, ki precej spominja na Minecraft. Čaka vas cel kup sovražnikov in pasti, glede na igralne napovednike pa je zadeva izredno težka. Če radi kdaj izgubite kakšen živec in jezno udarite po tipkovnici, potem vas vaša brezplačna kopija čaka na naslednji povezavi.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP je izšla leta 2012 in ima morda najbolj preprosto in unikatno podobo od trojice. Igramo meniha, ki mora opraviti eno težko nalogo, to pa bo naredil skozi sprehajanje po svetu, vmes pa nas čaka tudi nekaj bojevanja z meči in čirula čarami. Če se vam to zdi zanimivo, vas vaša kopija čaka tu.

Akcija traja do 6. avgusta, takrat pa nas bo pričakala nova brezplačna igra Wilmot’s Warehouse.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!