PlayStation 4 trenutno gosti večjo razprodajo

Razprodaje na konzolah se morda ne morejo primerjati s tistimi na PC-ju, vendar pa to pravilo počasi izginja. Steam razprodaje so res dovolj pogoste, a roko na srce so vedno znižani eni in isti naslovi, ki na plečih že nosijo nekaj let. Sony pa s svojo Days of Play razprodajo pošteno zniža cene tudi tistim največjim igram.

Poglejmo si denimo Red Dead Redemption 2. Resda to ni najnovejši naslov, a na Steamu je bil do sedaj največ znižan za 20 % na 47,99 €, trenutna PlayStation razprodaja pa zniža cenovno nalepko za 58 % na 29,39 €. Res je, da so igre na konzolah praviloma dražje, a to je vseeno pošteno odsekana cena.

Days of Play je znižal cene okoli 200 iger, kar je seveda preveč, da bi jih naštevali v tem članku. Tako da se bomo fokusirali na tiste najbolj zanimive in kakovostne ponudbe, ki si jih lahko privoščite spodaj.

Kot rečeno, popustov je res preveč za naštevanje, tako da odklikajte na uradno stran in si tam preglejte celotno ponudbo. Časa za nakup ne bo zmanjkalo, saj se akcija zaključi 20. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime