PlayStation 3 emulator RPCS3 sedaj podpira večigralsko igranje

Pred nekaj leti je bilo nepredstavljivo, da bi sploh kadarkoli imeli delujoč emulator PlayStation 3 konzole na PC-ju. Vendar je projekt RPCS3 za sabo dobil talentirano ekipo in emulator je začel bliskovito napredovati in je danes v takšnem stanju, da ponuja tekočo izkušnjo igranja različnih iger in ekskluziv, ki nikoli niso našle svoje poti na PC.

Razvijalec je pred kratkim napovedal novo posodobitev, ki je prvič prinesla tudi večigralstvo. Spisan je bil prav poseben sistem strežnikov RPCN, ki zamenja uradno omrežje PSN s takšnim, ki dejansko deluje na emulatorju. To pomeni, da ne boste mogli uživati v večigralski izkušnji s tistimi igralci na dejanski PlayStation 3 konzoli, a vseeno je to hudo impresivna posodobitev in pomemben korak k ohranjanju večigralstva v pozabljenih igrah, ki nimajo več te podpore.

Za zdaj to novost podpirata igri Demon’s Souls ter Bomberman Ultra, je pa razvijalec prepričan, da se bo ta seznam naslovov b bližnji prihodnosti bliskovito povečal. Mi jim verjamemo, saj njihove pridne roke skrbijo za priden pritok posodobitev. Čeprav tisti najbolj zahtevni naslovi tipa The Last of Us še vedno ne delujejo perfektno, smo prejšnji mesec dobili popravek, ki je močno izboljšal optimizacijo in popravil tiste največje grafične hrošče.

Če vas zanima igranje PlayStation 3 iger, a ne bi po Bolhi lovili rabljenih kopij konzole, se podajte v svet emulacije preko sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime