Grounded pridobil v prvih dveh dneh kar milijon igralcev

Survival igra Grounded je izšla dva dni nazaj v tem času je nabrala že kar milijon igralcev. Zelo očitno je da je Obsidian Entertainment zadel na polno. Za zdaj je zadeva še v fazi testiranja, ampak že jo lahko igramo na konzoli Xbox One ali osebnih računalnikih.

Razvijalci so zelo navdušeni nad uspehom Grounded in pravijo naslednje:

Zahvaljujemo se naši zvesti skupnosti, ki nam je izkazala ogromno podporo. V prvih dveh dneh smo dosegli že milijon igralcev, ki raziskujejo naš svet, so borijo proti velikanskim pajkom in nabirajo razne materiale. Naša majhna 13-članska ekipa ne more verjeti kaj se je zgodilo v teh dveh dneh, hvala vsem.”

Grounded lahko kupite na platformi Steam za 29,99€ in na platformi Xbox One za 29,99€. To vam bo omogočilo dostop do igre, preden bo ta izšla v polni obliki.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime