Nova Avengers igra bo vsebovala tudi Spider-Mana, a samo na PlayStation 4 konzoli

Če še ne veste bomo kmalu na naše zaslone dobili povsem novo Avengers igro. Na njej že nekaj časa dela razvijalec Crystal Dynamics in čeprav prvi posnetki in slike iz igre niso ravno navdušili, je razvijalec pridno nadgrajeval začrtan projekt in nedavni igralni posnetek je začel kuhati vedno prisotni “hype”.

Ravno ko je igra začela pridobivati spoštovanje pri igralcih se je oglasil Sony in ves trud izničil v samo enem blog prispevku. Sony si namreč lasti licenco za Spider-Mana in tega vsake toliko posodijo Marvelu za ustvarjanje skupnih izdelkov. Vendar pa so se pri prihajajoči igri odločili za malce drugačen pristop. Spider-Man bo sicer vključen v igro, vendar se bo pojavil po izidu v obliki DLC-ja in še to samo na njihovi konzoli PlayStation 4. To pomeni, da se lahko PC in Xbox igralci za svojega priljubljenega junaka obrišete pod nosom.

Igralci seveda niso navdušeni in že so se oglasili prvi zvonovi glede bojkotiranja igre. Dvomimo, da bo Sony to kaj preveč udarilo po žepu, saj bo mladež kupila karkoli, kar ima na škatli moža v rdeče-modrih pajkicah. Zagotovo pa si Sony s tem ni pridobil novih oboževalcev in njegov sloves je utrpel kakšen udarec.

Marvelovi Maščevalci prihajajo 4. septembra, Spider-Man DLC pa bomo dočakali v začetku 2021, k sreči bo za lastnike igre povsem brezplačen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime