Pohotni Leisure Suit Larry se vrača v novi avanturi Wet Dreams Dry Twice

Serija iger z imenom Leisure Suit Larry nas zabava že vse od leta 1987, ko je izšel prvi del Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards. To ni nikakršna res velika prodajna uspešnica, vendar Larry vseeno izstopa od konkurence. Ne zaradi svojega igralnega načina, saj gre v bistvu za precej tipično starošolsko avanturo, v kateri našega karakterja premikamo s klikanjem po scenah in vsake toliko rešimo kakšno uganko.

Larry bolj izstopa zaradi svoje tematike, saj se v njem vse vrti okoli seksa. To je pogumno, saj je industrija videoiger boji seksa bolj kot česarkoli drugega in sekanje glave in razenje črevc z motorno žago je povsem sprejemljivo, a bog ne daj, da bi kje ugledali kakšno češpljo.

Naš junak se sedaj vrača v novi avanturi We Dreams Dry Twice. Gre za neposredno nadaljevanje Wet Don’t Cry iz leta 2018 in tudi tokrat bo za razvoj poskrbel razvijalec Crazybunch. Larry se odpravlja raziskovat Kalaua otočje, saj se tam nahaja njegova sanjska ženska Faith, s katero se končno želi upokojiti in svoje avanture preganjanja ženskih repov obesiti na klin. Seveda to en bo lahka naloga in zopet nas čaka veliko klikanja, pobiranja seksualno oblikovanih predmetov, ugank in dobre doze porednega humorja.

Čakajo nas novi obrazi, videli pa bomo preko 40 starih znancev iz prejšnjih iger, tako da bo poskrbljeno za nove in tudi stare igralce.

Wet Dreams Dry Twice je za zdaj napovedan samo za PC, kjer bo 15. oktobra izšel na Steamu in GOG-u.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime