Ridley Scott dela na bizarni seriji Raised by Wolves za HBO Max

Režiserja Ridleyja Scotta mlajši gledalci poznajo predvsem zaradi njegovega filma The Martian, a tip je veteran filmske industrije in ima za sabo nekaj res legendarnih izdelkov. Med njimi izstopata prvi Alien ter Gladiator – produkta, ki sta Ridleyja izstrelila v režisersko smetano Hollywooda in njegov sloves, je na visoki ravni še danes. Sicer sta mi njegova Prometheus filma v ustih pustila grenak priokus glede Alien franšize, a morda bo ta okus popravila njegova nova serija Raised by Wolves, ki je včeraj dobila tudi svoj prvi napovednik.

Zadeva vsekakor ima zanimiv koncept. Zgodba pravi, da sta na neznanem devičniškem planetu dva androida dobila naloga vzgojiti nekaj otrok. Začne se graditi civilizacija, a robota kmalu spoznata, da vzdrževanje človeške populacije ne bo mačji kašelj, saj kmalu na površje pride njihova vera, ki ima za posledico vojno.

Potem en od androidov postane zlat bog oz. nekaj takšnega. Roko na srce je celotni napovednik precej bizaren, a zaplet je zanimiv in vedno rad gledam Travisa Fimmela iz serije Vikingi.

To bo prvi projekt Ridleyja za televizijo, pri ustvarjanju pa se mu pridružil tudi idejni vodja serije Aaron Guzikowski, ki se je podpisal tudi pod enega mojih najljubših filmov Prisoners.

Raised by Wolves bo prvo epizodo pokazal 3. septembra, žal pa bo zadeva na voljo samo za servis HBO Max, ki za zdaj še ni na voljo v Sloveniji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime