Borderlands 3 bo naslednjih nekaj dni brezplačen za igranje

Če iščete nekaj brezmožganske akcije, v kateri je vaša glavna naloga streljanje in pobijate cele horde napadalcev, zraven pa si na rame oprtate celo paleto različnih orožij, potem zagotovo že poznate Borderlands franšizo.

Trenutno aktualen tretji del je izšel lani, a še vedno dobiva novo vsebino, založnik 2k in razvijalec Gearbox pa sta se ga odločila za nekaj časa ponuditi povsem brezplačno.

Ponudba velja za obe konzoli in tudi PC, a ni povsem enaka. Na Xbox One bo igra postala brezplačna nocoj ob 21.00, na PlayStation 4 ob 18.00, PC lastniki pa lahko v njej že uživate. Prav tako bo na konzolah akcija trajala samo do 9. avgusta, na Steamu pa boste lahko brezplačno igranje izvajali vse do 12. avgusta.

5 dni je po mojem dovolj časa, da s hitrim igranjem obrnete celotno kampanjo, vendar se boste za takšen dosežek res morali zlepiti s svojim stolom in igrati praktično po cele dneve. Dobra novica je, da Borderlands 3 podpira tudi sodelovalno igranje, tako da vam lahko v pomoč priskoči kakšen kolega in s skupnimi močmi bosta hitro odbrzela skozi celotno zgodbo.

Tudi če vam podvig ne uspe, je igra trenutno znižana za 50 % na 29,99 €, če si pa osnovno igro že lastite, lahko kupite tudi sezonsko prepustnico za 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime