Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil tako svobodnega. Ko imaš enkrat pred sabo brezžično tipkovnico, miško, kontroler in slušalke dobiš povsem nov občutek neobremenjenosti. Sedaj lahko vstaneš, brez da bi ti kabel izrinil slušalke iz glave, sam pa sem imel vedno probleme pri tem, da sem kabel večkrat povozil s svojim stolom.

Brezžičnost je prihodnost in tega se je začelo zavedati tudi podjetje Logitech. Njihova G e-športna veja se je odločila pod svoje izvijače vzeti impresivne Pro X slušalke iz leta 2019 in te narediti povsem brezžične. Tako se je pred nami znašel nov produkt s polnim imenom Logitech Pro X Wireless Lightspeed.

Razlik v primerjavi s “predhodnikom” je bolj malo. Glavna je seveda brezžičnost in v paketu slušalk dobimo tudi 2,4 Ghz USB sprejemnik, ki lahko lovi tudi impresivno razdaljo do 13 metrov. Ogrodje in barva sta več in manj enaka kot pri žični verziji, boste pa na Lightspeed školjkah našli nekaj novosti. Na levi slušalki boste zraven odstranljivega mikrofona odkrili gumb za nastavitev glasnosti in utišanje zvoka. Te gumbe najdete tudi na žični verziji, a so se tam te opcije nahajale na kablu.

Kar si zasluži hvalo je polnjenje preko vhoda USB-C. To je prednost pred konkurenco, ki se še vedno zanaša na polnjenje preko Micro USB vhoda, ki je seveda počasnejše. Tako kot pri inačici iz leta 2019 imamo tudi pri brezžičnem tipu možnost menjavanje pene slušalk. Logitech je tako poskušal zagotoviti, da se bodo slušalke prilagodile vsakemu uhlju, kar je pohvalno, saj velikokrat naletimo na na videz udobne slušalke, ki pa čez čas zaradi tesne pene postanejo neudobne.

Cena znaša 199 €, kar je veliko več od žičnega predhodnika, ki stane skoraj še enkrat manj. A morate se vprašati, koliko res cenite svojo brezžično svobodo in hitrost polnjenja. Če sta vam te dve stvari pomembni, potem bo za vas Logitech Pro X Wireless Lightspeed ugoden nakup.

Nove slušalke naj bi strankam začeli odpošiljati že ta mesec za naročilo si oglejte njihovo uradno stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime