Na splet ušel igralni posnetek naslednje Need for Speed igre

Nekdo je pri založniku EA preveč vohljal po pisarnah in iz njih odtujil nekaj, česar ne bi smel. Ta nekaj je igralni posnetek prototipa naslednje Need for Speed igre in kakor lahko vidite, je zadeva še v zelo zgodnji fazi razvoja.

EA je dva meseca nazaj izdal kratki dražilnik za naslednjo Need for Speed igro. Na njej dela razvijalec Criterion, ki je znan predvsem po svoji razbijaški seriji Burnout, novi NFS pa naj bi izšel samo za konzoli naslednje generacije. Datum izida je tako vsaj še leto stran, glede na igralni posnetek, ki je iz verzije, spočete junija letos, pa nas morda čaka še malce več čakanja.

Iz videa je bolj težko potegniti neke resne zaključke, saj zadeva več kot očitno ni niti v alfa stanju. Vseeno pa je precej zanimivo videti projekt v tako zgodnji fazi razvoja, kjer okolice sploh še ne prekrivajo teksture ampak lahko vidimo gole 3D modele. Več kot očitno je, da bo novi Need for Speed arkadna dirkačina, ki ne bo preveč spreminjala koncepta slavnih predhodnikov. To je pogumna poteza, saj se zdi, da vsi prihajajoči naslovi poskušajo kopirati Forza mehanike.

Kot rečeno, datum izida je še velika neznanka, prav tako ne vemo podnaslova prihajajoče igre. Zadnje poglavje Need for Speed Heat je izšlo lani, te dni pa je na Originu znižano za 60 % na 23,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime