Nek oboževalec je spočel čudovito kinematografično sekvenco, ki nas spomni na najlepše čase World of Warcrafta

Če bi naključnega World of Warcraft igralca vprašali, kaj je bila njegova najljubša razširitev, bi dobili cel kup različnih odgovorov. Nekateri bi kot iz topa ustrelili Wrath of the Lich King, drugim pa je bil bolj po godu prvi dodatek The Burning Crusade. Mlajši igralci, ki so svoje avanture začeli z Legion razširitvijo, pa sploh ne bi vedeli, kaj odgovoriti, saj prvih dodatkov niso imeli priložnosti izkusiti in s tem so zamudili tudi delček zgodovine.

Osebno mi je v spominu najbolj ostal The Burning Crusade, saj sem ravno takrat vstopil v World of Warcraft igro in v MMO vode na splošno. Tisti občutek, ko zapustiš začetno cono in se pred tabo odpre cel svet avantur je bil neprecenljiv kot je bila tudi tista izkušnja, ko si končno dosegel najvišjo stopnjo in si se podal v lov za opremo v prvo temnico.

Eden mojih prvih raidov je bil Black Temple, kjer si lahko našel cel kup zanimivi šefov in tudi nekaj štorijalne vsebine. In ravno ta spomin je v moderno obliko prenesel en zanesen oboževalec z imenom Hurricane, ki je precej izurjen v uporabi orodij za ustvarjanje prepričljivih kinematografičnih izkušenj.

Kar je Hurricanu uspelo narediti je naravnost neverjetno. Za svoj video je vzel World of Warcraft 3D modele iz igre ter te pošteno obdelal s programom Cinema 4D, dodal nove animacije in v Adobe After Effect poskrbel za še tiste fine podrobnosti. Končni izdelek je neverjetno impresiven in čeprav se morda ne more kosati s tistimi najbolj izpiljenimi Blizzardovimi filmčki, bi razvijalec moral tipa zagotovo povabiti v svojo ekipo.

Kar je morda še najbolj navdušujoče pri posnetku je to, da lahko med ogledom vidimo, da je Hurricane zagotovo tudi večkrat preigral Black Temple, saj se spozna na mehanike in na nekatere šale, ki so veljale davnega leta 2007, ko je bil dodatek Burning Crusade še aktualen. Na koncu celo lahko vidimo T6 oklep z očesi na ramenih, ki jih je takrat nosil moj Hunter!

Hurricane je v preteklosti že spočel podobna videa za Ahn’Qiraj in Naxxramas raida, ki sta prav tako impresivna. Njegov YouTube kanal je prava zakladnica in vas čaka na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Tudi jaz sem začel igrati pri Burning Crusade, imam še CD doma + vodnik in slike. Po pandarii sem prenehal igrati. Par mesecev nazaj sem spet igral, ampak samo par dni, ker sem se igre hitro spet naveličal. Mi je nekako ESO boljši.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime