Razvijalec Rocksteady uradno dela na Suicide Squad igri

Razvijalec Rocksteady je do svoje prepoznavnosti prišel zaradi svojih odličnih Batman iger. Od njih smo dobili tri poglavja: Arkham Asylum, Arkham City in Arkham Knight. Vsaka od teh iger je poskušala nadgraditi svojega predhodnika in čeprav je Knight bil precej slabo sprejet, saj se je na PC-ju tako grdo zatikal, da je razvijalec moral umakniti igro iz digitalnih trgovin, jo popraviti in potem ponovno vrniti na prodajne police, smo vsi pričakovali, kaj bo njihova naslednja igra.

Namigovanj in govoric je bilo ogromno, vendar nismo dobili nič konkretnega. Minilo je že 5 let od njihovega zadnjega naslova in nedavno smo končno dobili tudi uradno potrjeno novico o njihovem naslednjem projektu.

Rocksteady očitno ne namerava še zapustiti DC vesolja in njihov naslednji projekt je igra Suicide Squad. Žal je to praktično vse kar vemo o tej igri, saj bomo za več informacij morali počakati na 22. avgust, ko bo naslov bolj podrobno razkrit na dogodku DC Fan Dome 2020. Takrat nas bo verjetno pričakal tudi nov napovednik, a s tem DC dobrot še ne bo konec.

Založnik Warner Bros. nas že dolgo draži s povsem novo Batman igro in tudi to naj bi razkrili na tem dogodku, kar je odlična novica za navdušence nadsuperjunaki. Suicide Squad je v kinih precej slavno pogorel,a gre za projekt, ki vsekakor ima potencial. Samo upamo lahko, da bo tokrat Joker res tisti pravi in ne neki klovn, ki se na vse pretege trudi biti slaba kopija Heath Ledgerja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime