Mass Effect predelava naj bi bila razkrita septembra

Že dolgo krožijo govorice, da bo znanstvenofantastična serija Mass Effect doživela predelavo. Upali smo, da bo ta projekt založnik EA razkril na svoji konferenci EA Play, a žal so tam pokazali zelo malo stvari in Mass Effect ni bil med njimi.

A upanje še ni zamrlo in pred kratkim je valove navdušenja ustvarila punca z imenom Liana Ruppert. Dekle je zelo velika oboževalka Mass Effect serije in na svojem Twitter profilu je zapisala, da nas naslednji mesec čaka ena večja najava igre, na katero komaj čaka.

To se morda ne sliši kot nekaj posebnega, vendar moramo upoštevati, da je za podoben termin nekaj napovedoval dobro znani insajder industrije Shinobi 602. Ta je že prej najavil, da bomo prenovljeno Mass Effect dobili oktobra, včeraj pa je zopet namignil na ta datum na forumu Resetera.

Zdi se, da bomo dobili napovednik za prenovljeno trilogijo dobili septembra, oktobra pa nas nemara čaka že polni izid. To bi zagotovo popestrilo jesenski termin, predelava pa bi bila verjetno namenjena trenutni in naslednji generaciji konzol.

Mass Effect igre sicer niso spet toliko zastarane, izjema je le mogoče prvi del, ki je igralno že precej lesen in bi si morda zaslužil popolno predelavo v novejši pogon, ki bi morda prinesel tudi podporo kontrolerjem na PC-ju. September ni več daleč stran, tako da bomo kmalu videli, če je na teh govoricah kaj mesa resnice.

Če imate dovolj vseh teh čenč in igranje izvajate na PC-ju, potem si lahko sami pričarate nadgradnjo Mass Effect iger. Za to te dni poskrbi modifikacija ALOT, ki predela teksture vseh treh iger in jih spravi na višjo raven. Kako je zadeva videti v praksi, si lahko ogledate na spodnjem posnetku, ki drži pod opisom tudi povezave za prenos modifikacij vsake posamezne igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime