Minecraft Dungeons bo že naslednji mesec prejel nov DLC

Kockasti akcijski RPG Minecraft Dungeons je že prejel en DLC Jungle Awakens, ki nas je odpeljal v tropski pragozd, sedaj pa se razvijalec Mojang pripravlja za lansiranje naslednjega dodatka, ki nas bo odpeljal v bolj mrzle predele.

Creeping Winter bo prinesel zamrznjeno mapo ter standard vseh RPG razširitev: dodatna orožja, oklepe, predmete in sovražnike. Novi bodo Daily Trials, ki so v bistvu dnevni izzivi za tiste najbolj pridne igralce, ki radi prestanejo večje ovire in so za svoj trud poplačani z nagradami.

Med našimi avanturami bomo lahko pridobili tudi nove člane našega druščine. Rešili bomo lahko razne trgovce, med njimi tudi kovače in ko jih bomo rešili pred pogubo, se bodo za stalno naselili v našem kampu. Končno bomo dobili tudi možnost izmenjavanja predmetov med igralci.

Sliši se kot zanimivo obarvan DLC in čeprav Minecraft Dungeons ni nek resen akcijski RPG tipa Diablo, je vseeno zanimiva odprava po temnicah, v kateri se lahko brezskrbno zabavajo tako mlajši, kot tudi starejši.

Creeping Winter bo izšel 8. septembra in če bo cena primerljiva s prvim dodatkom, bomo zanj odšteli 6 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime