Princ z Bel-Aira se baje vrača, ampak v obliki drame

Marca lani nas je na YouTubu presenetil impresiven napovednik mladega režiserja Morgan Cooperja, ki je v naših umih zastavil tezo: “Kaj če bi se zabavni Princ z Bel-Aira vrnil, ampak tokrat v obliki drame?”

Napovednik z imenom Bel Air je navdušil s svojo profesionalno izdelavo in hitro postal viralen. Zaslužil si je celo pozornost originalnega zvezdnika serije, Will Smitha, ki je Morgana nato tudi kontaktiral in ga v intervjuju povprašal, kako je sploh prišel do te svoje ideje.

Odkrito povedano sem na video že malce pozabil, a v ozadju so se v zadnjem letu začeli premiki, ki bi idejo dramatizirane predelavo Princa z Bel-Aira res pripeljali na naše male zaslone. Spletna stran Hollywood Reporter se je tako dokopala do informacij, da je projekt dobil zeleno luč in tako naj bi Bel-Air v naslednjih letih postal resničnost.

Morgan Cooper bo spisal in režiral pilota, pri ostalih delih pa bo služil kot izvršni producent. Pri scenariju mu bo pomagal izkušeni Chris Collins, ki se je podpisal pod serijo Skrivna naveza, seriji pa se bodo v vlogi izvršnih producentov pridružili tudi Will Smith, Quincy Jones in Benny Medina. Vračata se tudi ustvarjalca originalne serije Andy in Susan Borowitz in glede na vsa ta imena, bo nova serija v povsem dobrih in izkušenih rokah.

Vprašanje za zdaj ostaja, kdo bo dobil pravice do predvajanje te nove drame. Viri pravijo, da se za nakup serije potegujejo Netflix, Peacock in HBO, vendar končne odločitve še ni bilo. Prav tako še ni jasno, kdaj naj bi se začelo snemanje, kdo bo prevzel glavno vlogo in če se bo k sodelovanju vrnil kakšen od prejšnjih igralcev.

Za ZDA je ekskluzivne pravice do predvajanja pridobil servis HBO Max, tako da bi bilo logično, da bi tudi ta nova serija pristala na njihovem pašniku. Pri nas si lahko zadevo ogledamo na Netflixu, saj HBO Max še ni zašel v naše kraje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime