Novi napovednik za Flight Simulator prikaže letala in letališča

Hitro gre čas naokoli in samo še slab teden nas loči, da bomo lahko tudi praktično preizkusili ambiciozno letalsko simulacijo Microsoft Flight Simulator. No, najbolj zavzeti so lahko igro preizkusili med alfa in beta testiranjem, a sedaj bomo dobili čisto izpopolnjeno verzijo, ki se, vsaj tako upamo, ne bo preveč rušila zaradi hroščev.

Microsoft nas te dni pridno zalaga z napovedniki, saj želi pri igralcih zanetiti navdušenje. To jim je tudi uspelo, saj smo še vedno v šoku zaradi čudovite grafične podobe in zanimive tehnologije, ki jo je ustvarjalcem uspeli zapakirati v ta dokaj nišni žanr. Sedaj je napočil čas, da nam tudi malce bolj podrobneje predstavijo razna letala in letališča, ki jih bomo lahko obiskali med svojimi zračnimi avanturami.

Napovednik ne prikaže nekih igralnih lastnosti, a lahko vidimo, kaj bodo dobili kupci standardnih in dražjih inačic kot so Deluxe in Premium Deluxe. Osnovna igra vas bo na Steamu obrala za standardnih 59,99 €, Deluxe pa že za 89,99 €. Premium Deluxe je vreden še enkrat več kot osnovna izkušnja in vas bo obral za kar 119,99 €. Upamo, da bo to res prineslo veliko dodatne vsebine.

Poskrbljeno je tudi za tiste, ki imate radi fizične edicije iger. V Sloveniji boste takšno zbirateljsko verzijo lahko kupili v trgovini EIGRE.si, cena pa se komaj razlikuje od digitalne verzije, s tem, da boste lahko na polico postavili res zajetno škatlo.

Izid igre je tik pred vrati, saj se bo ta zgodil že 18. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime