The Witcher – 2. sezona ponovno začela s snemanjem

Ljubitelji Witcher avantur, lahko si oddahnete. Koronavirus kriza je za nekaj časa zmrznila snemanje 2. sezone serije The Witcher, a situacija se je sedaj dovolj umirila, da se je filmska ekipa vrnila na kraj snemanja in ponovno začela svojo produkcijo.

Netflix je že prej najavil, da se bo snemanje nadaljevalo nekje v avgustu, sedaj pa je začetek dela dokončno potrdil tudi Stephen Surjik, ki bo režiral dve epizodi v 2. sezoni. Najavo je sporočil na svojem uradnem Instagramovem računu, zraven pa je še pripisal, da so vsi previdni, a da na prizorišču vlada dobra volja. Držijo se socialnega distanciranja, na koncu pa se je še zahvalil ostalim članom Witcher ekipe in Netflixu.

Vprašanje ostaja, kdaj bomo zadevo lahko dejansko gledali. Spletna stran RedenianIntelligence poroča, da naj bi se snemanje zaključilo februarja 2021, potem pa potrebujejo še okoli pol leta za obdelavo vseh posnetkov. Nova sezona bo tako, če bo šlo vse kot po maslu, na Netflix prispela nekje avgusta ali pa septembra 2021.

Torej nas v najboljšem primeru čaka vsaj še eno leto čakanja, kar zagotovo ne bo navdušilo ravno vseh. A glavno je, da se je zadeva zopet začela snemati, zagotovo pa nas bo Netflix skozi leto zalagal z dražilniki in novimi napovedniki.

Za zdaj večjih podrobnosti za drugo sezono še nimamo. Vemo, da bo za posebne učinke tokrat poskrbel Industrial Light and Magic, ki je svojo magijo posodil tudi Star Wars filmom. Poleg tega je znano, da tokrat ne bomo spremljali več časovnih niti, ampak se bo celotna zgodba dogajala v samo enem obdobju, kar bo zagotovo odpravilo nekaj zmedenosti iz prve sezone.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime