Civilization 6 lahko sedaj igramo tudi na Android napravah

Za serijo iger Civilization je vedno veljalo pravilo, da boš začel igranje v večernih urah in si vedno dopovedoval “samo še ena poteza”, dokler ne boš spoznal, da je napočilo že jutro, ti pa moraš čez eno uro v službo ali na avtobus za šolo. Za takšne odvisneže imamo sedaj dobro novico, saj se boste lahko usedli na trolo in nadaljevali igranje, saj je Civilization 6 včeraj izšel tudi na Android napravah.

Z mobilno inačico se lahko že vse od leta 2018 zabavajo lastniki iOS telefonov in tablic, sedaj pa so prišli na vrsto tudi Android igralci. Dobra novica je, da je razvijalec Aspyr Media poskrbel tudi za brezplačni preizkus. Za prvih 60 potez, kar je kar veliko časa, vam ne bo treba odšteti niti centa in to je dovolj igranja, da se navadite na igrinine sisteme in se prepričate, če je ta potezna strategija prava za vas.

Po pretečenih 60 potezah boste morali igro kupiti in ta za mobilne vode ni ravno poceni. Osnovna izkušnja vas bo stala 20 €, na voljo pa sta tudi dve večji razširitvi, ki vneseta cel kup novih civilizacij, vodij in igralnih mehanik. Rise and Fall dodatek vas bo obral za 30 €, Gathering Storm pa celo za 40 €.

Civilization 6 si lahko prenesete v Play Store trgovini in igranje začnete takoj, poskrbite pa, da boste imeli na mobilni napravi dovolj prostora.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime