Risana serija Animaniacs bo ponovno oživljena – nova sezona dobila datum izida

Pojma nimam, koliko je bila risana serija Animaniacs med svojim rednim predvajanjem bila popularna v Sloveniji, a sam se jo dobro spomnim. Gre za risanko, ki je na prvi pogled videti povsem otroško, a pod pokrovom skriva kakšna globlja sporočila.

Posebnost Animaniacsov je bil tudi izvršni producent, ki ni bil nihče drug kot znani režiser Steven Spielberg. In pisani junaki se po 22 letih zopet vračajo na naše male zaslone, pri novi sezoni pa bo zopet sodeloval tudi Spielberg.

Za obuditev je zaslužen pretočni servis Hulu, naročil pa je izdelavo 13-ih povsem novih epizod. Vračajo se trije glavni junaki z imeni Yakko, Wakko in njuna sestra Dot. Družbo jim bosta delala laboratorijski miši Pinky in Brain, ki bosta preko svojih spletk zopet poskušala zavzeti svet.

Nove epizode bodo na Hulu servisu zaživele 20. novembra, naročena pa je bila tudi še ena dodatna sezona, ki jo bomo dobili enkrat v letu 2021.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!