The Walking Dead: Onslaught igra dobila prvi igralni posnetek in datum izida

Živi mrtveci so prav dobro zaživeli tudi v gaming vodah. Po odličnih epizodičnih avanturah razvijalca Telltale, smo letos dobili zanimiv VR projekt The Walking Dead: Saints and Sinners, ki je igralce presenetil s svojimi globokimi igralnimi mehanikami.

Zanimivo pa je, da Saints and Sinner ni bil edini VR Walking Dead, saj se za letos pripravlja še en projekt Onslaught. Tudi tu bomo spremljali zgodbo, v glavnih vlogah pa bosta nastopila karakterja Rick Grimes in Daryl Dixon, ki ju poznamo iz tudi še vedno aktualne AMC-jeve serije. Pridružili se bodo tudi drugi znani liki kot je Michonne, žal pa še ne vemo, v kateri sezoni bomo spremljali dogodke iz igre.

Onslaught je pred kratkim dobil tudi svoj prvi igralni posnetek, ki prikaže zanimive VR mehanike. Boj je videti zadovoljiv in črvive betice bomo realistično razkosavali z vrsto različnih hladnih orožij, zapela bodo pa tudi strelna orožja.

Skladno z igralnim napovednikom smo dobili tudi datum izida. The Walking Dead Onslaught izide 29. septembra za vse PC VR sisteme, svojo verzijo pa bo dobil tudi PSVR. Na Steamu lahko igro že prednaročite, zase pa trenutno zahteva 22,49 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime