Dwayne Johnson drugo leto zapovrstjo najbolje plačan igralec v Hollywoodu

Dwayne Johnson oz. The Rock je tip igralca, ki mu njegovi filmski nastopi nikoli ne bodo prislužili Oskarja. Vendar pa to ne pomeni, da tip ne zna s svojimi vlogami v blagajne prinesti cele kupe denarja. Sam se njegovega nastopa najbolj spomnim iz filma Doom, ki mi je bil pred leti dejansko všeč. Vendar pa je The Rock največ kovancev nabral v filmih Jumanji ter seveda v tiskarni denarja, ki nosi ime Hitri in drzni.

Dwight je začel opozarjati na svojo zmožnost polnjenja blagajn že leta 2016, ko je bil drugi najbolje plačan igralec in v tistem letu je nabral 64,5 milijona dolarjev. Takrat ga je prehitel samo Kevin Hart, a Dwayne ni obupal in že leta 2019 se je povzpel na sam vrh najbolje plačanih igralcev. Takrat je svoj bančni račun napolnil za 89,4 milijona dolarjev, od junija lani do letos pa se je zopet povzpel na vrh lestvice, pa čeprav je tokrat zaslužil malce manj in obogatel za “samo” 87,5 milijona zelencev.

Od kod mu takšni silni denarci v letu, ko je filmska industrija praktično zmrznila? The Rock naj bi za film Red Notice pri Netflixu zaslužil več kot 23 milijonov dolarjev, nekaj denarja pa mu je prinesla tudi njegova znamka oblačil Project Rock.

Spodaj lahko najdete seznam najbolje plačanih igralcev leta 2020.

  1. Dwayne Johnson – 87,5 milijona dolarjev
  2. Ryan Reynolds – 71,5 milijona dolarjev
  3. Mark Wahlberg – 58 milijonov dolarjev
  4. Ben Affleck – 55 milijonov dolarjev
  5. Vin Diesel – 54 milijonov dolarjev
  6. Akshay Kumar – 48,5 milijona dolarjev
  7. Lin-Manuel Miranda – 45,5 milijona dolarjev
  8. Will Smith – 44,5 milijona dolarjev
  9. Adam Sandler – 41 milijonov dolarjev
  10. Jackie Chan – 40 milijonov dolarjev

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

22 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime