Strašljivi film The Devil All the Time dobil nov napovednik – že septembra prihaja na Netflix

Medtem ko je konravirus skoraj popolnoma zamrznil kinodvorane po celem svetu, pretočni servis Netflix pridno dela na svojih produkcijah in očitno imajo na zalogi dovolj projektov, da pri njih kakšne hude suše ni čutiti.

Tako smo nedavno dobili prvi napovednik za prihajajoči obetavni film The Devil All the Time, ki prikaže strašljivo zgodbo malega mesta, v katerem najdemo pokvarjenega in malce norega preroka, zlobnega šerifa in bizaren par.

Film režiserja Antonia Camposa se dogaja v obdobju med 2. svetovno in vietnamsko vojno. V glavni vlogi bo nastopil Tom Holland, ki ga poznamo predvsem v vlogi Spider-Mana, tokrat pa bo svoje rdeče modre pajkice zamenjal za bolj resno vlogo Arvina Russela. Napovednik prikaže, kako dobi med družinskim kosilom od svojega očeta pištolo, ki jo je nosil njegov dedek v 2. svetovni vojni in je njegova zapuščina. Nato pred kamero stopi Robert Pattinson v vlogi norega duhovnika, ki stopnjo norosti filma dvigne na naslednjo stopnjo. Pattinson je odrasel v spoštovanega igralca in njegov nastop v The Lighthouse me je pustil prepričanega, da ga v prihodnosti čaka še svetla kariera.

Med znanimi imeni lahko prepoznamo tudi igralca Billa Skarsgårda, ki je znan po svoji psihopatski vlogi klovna v filmu IT, svoje sposobnosti igranja pa namerava sedaj razširiti še v vloge, kjer ga ne prekriva maska.

The Devil All the Time v napovedniku ne razkrije česa bistvenega, tako da nas čaka še lepa doza skrivnosti. Film bomo lahko na Netflixu gledali od 16. septembra dalje. Opomnik za gledanje si lahko nastavite na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime