Torchlight III prihaja na Nintendo Switch

Razvijalci igre Torchlight III so napovedali prihod njihove igre tudi za konzolo Nintendo Switch, izšla bo skupaj z PC, PS4 in XOne. Vsi tisti, ki boste kupli to verzijo igre boste dobili ekskluzivnega digitalnega ljubljenčka “Red Fairy”, ki vam bo delal družbo med plenjenjem tega barvastega sveta, ki ga za nas pripravlja Echtra Games.

Max Schaefer je povedal:

Naša velika prioriteta je bila dodati konzolo Nintendo Switch na seznam, saj smo vedeli, da bomo s tem zelo razveselili naše zveste oboževalce. Torchlight III bo ena najbolj dostopnih iger v ARPG žanru in odlična vstopna točka v celoten Torchlight svet.

Zgodba Torchlight III je postavljena celo stoletje po dogodkih Torchlight II. Imperi Ember je na robu propada zaradi invazije Netherim in njihovih močnih zaveznikov. Sama igra je zelo podobna svojemu predhodniku. Seveda so dodane marsikatere nove funkcije, ki bodo uporabniško izkušnjo naredila bolj zanimivo.

Če niste vedeli:

Torchlight III naj bi prvo bil imenovan Torchlight Frontiers in naj bi bil popolnoma brezplačen MMOARPG, katerega sem tudi sam testiral v zgodnjih fazah razvijanja, ampak razvijalci so skupaj z zvestimi oboževalci odločili, da to ne bo v redu in tako, smo dobili to kar imamo sedaj. Junija je igra izšla v zgodnjemu dostopu na platformi Steam za 29,99€ imenovana Torchlight III.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime