Activision nas draži z novo Call of Duty igro

Activision je napovedal prihod nove Call of Duty igre imenovane Call of Duty: Black Ops Cold War.

Končno name je Activision vrgel kost. Dobili smo nov dražilnik za prihajajočo Call of Duty igro. Založniki so nas podražili s krajšim posnetkom imenovanim “Know Your History”, ki nam žal ne pove veliko, a si že lahko predstavljamo v kakšnemu času se bo igra odvrtela in kakšen bo tokrat zaplet celotne zgodbe.

Nov Call of Duty bodo razvijali Treyarch in Raven Studios. Verjetno bo igro izšla poleg PC-ja tudi za prihajajoče konzole. Seveda bomo več izvedeli 26. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!