Black Myth: Wu Kong je nova, čudovita RPG izkušnja z azijsko tematiko

Letošnje najave iger za novi konzoli Xbox One Series X in PlayStation 5 so pokazale, da so vse prihajajoče igre še precej daleč od izida. Tako smo večino časa gledali CGI napovednike, ki so bili sicer lepi, a niso ravno dali videti, kako bo zadeva videti v igralni obliki.

Zato nas je razvijalec Game Science pošteno presenetil, ko je nenadoma najavil svoj projekt Black Myth: Wu Kong. Ne samo, da je igra naravnost čudovita, saj je zgrajena v pogonu Unreal Engine 4, dobili smo tudi igralni posnetek, ki je dolg kar 13 minut!

Kot lahko vidite iz posnetka bo šlo za tretjeosebno RPG izkušnjo, ki bo obarvana v azijsko tematiko. Specifično bo zgodba narejena po knjigi Journey to the West, ki je bila izdana v 16. stoletju. Čaka nas torej veliko mitičnih pošasti in herojskih podvigov, ki jih bo tokrat izvajal naš junak Monkey King.

Ta se bo lahko pretepal s palico in izbiral med 72 različnimi sposobnostmi – ena od teh bo spreminjanje v živali. V igralnem posnetku lahko vidimo tudi spopad s šefom, ki je definitivno nevaren in agresiven.

Žal Game Science ni napovedal datuma izida, so pa izjavili, da bo igra izšla tudi na PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime