Razvijalec Rocksteady uradno najavil Suicide Squad: Kill the Justice League

Razvijalec Rocksteadyje znan predvsem po svoji Arkham franšizi, v kateri smo nastopali v vlogi nočnega netopirja Batmana. Arkham igre so svoj epilog dobile leta 2015 s tretjim delom Arkham Knight, od takrat pa je Rocksteady povsem potihnil in vsi smo se spraševali, na čemu delajo.

Na dogodku DC FanDome so končno uradno razkrili svoj naslednji projekt: Suicide Squad: Kill the Justice League.

Žal nismo dobili vpogled v igranje, ampak nas je pričakal samo animiran napovednik, a premisa je vsekakor zanimiva. V posnetku lahko vidimo znane antiheroje kot so Harley Quinn, Captaina Boomeranga, Deadshota in King Sharka, vsi od njih pa postopajo po mestu Metropolis, ki ga napade Brainiac. Nato se pojavi Superman, ki pa je malce drugačen kot smo ga vajeni. Rešitelj človeštva namreč nima zadržkov pri pobijanju nedolžnih civilistov, oči pa se mu svetijo, kar seveda takoj pomeni, da je zloben.

Glede na to, da naslov pravi Kill the Justice League, lahko sklepamo, da bodo tudi ostali člani lige postali zlobni. To pomeni, da bomo videli tudi zlobnega Batmana in Wonder Woman in naša ekipa zlobnežev iz Suicide Squada bo nenadoma začela delovati na strani pravice.

Suicide Squad: Kill the Justice League bo nadaljeval zgodbo Arkham iger, kar je dobra novica oboževalcev te franšize. A tokrat se v avanturo ne bomo podali sami, ampak v ekipi, ki jo bodo sestavljali 4 heroji. Podprto bo sodelovalno igranje preko večigralstva, a v avanturo se bomo lahko podali tudi sami – v tem primeru bo ostale heroje nadzorovala umetna inteligenca.

Žal je Suicide Squad: Kill the Justice League še daleč od izida, saj ga lahko pričakujemo šele v 2022, ko bo izšel za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime