Wasteland 3 napovednik prikaže sodelovalno igranje

Še čisto malo in na našem jedilniku se bo pojavil nov in slasten RPG zalogaj. Govorim seveda o igri Wasteland 3, katero razvija inXile in bo neposredno nadaljevanje drugega dela iz leta 2014.

Razvijalca je lani kupil založnik Microsoft, kar je razvojni ekipi omogočilo znatno nadgradnjo grafične podobe. V tretjem delu se bomo podali v zmrznjeno deželo Colorada, inXile pa bo tokrat poskrbel tudi za večigralstvo.

To bo podobno tistemu iz igre Divinity Original Sin, kar pomeni, da se bomo lahko skozi kampanjo sprehodili s še enim prijateljem. Napovednik sicer bolj slabo prikaže vse mehanike tega igralnega načina, a več informacij si lahko preberete na njihovi uradni strani.

Pri tosortnem igranju nam bo prepuščeno veliko svobode. V igranje se bosta lahko spustila dva igralca in lahko bomo začeli povsem novo sodelovalno kampanjo, kjer bo vsak od igralcev ustvaril svojega Rangerja ali pa bomo že obstoječo kampanjo razdelili med dva igralca. V tem primeru bo vsak od sodelujočih dobil en del ekipe, vsak od igralcev pa bo lahko nato tudi samostojno nadaljeval igranje v enoigralskem načinu. Omogočeno bo tudi sodelovanje v dialogih, kjer si bosta igralca lahko podajala izbiro odločitev, zanimiva bo pa tudi vožnja terenskega vozila, saj ga bo lahko nadzoroval vsak od igralcev.

Wasteland 3 izide že 28. avgusta, na Steamu si ga lahko prednaročite za standardnih 60 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime