Trgovina GOG podarja brezplačne kopije igre Serious Sam: The First Encounter

Hrvaški razvijalec Croteam je leta 2001 pokazal, da znamo tudi na Balkanu razvijati igre in njihov prvi naslov Serious Sam: The First Encounter je hipoma prevzel srca vseh navdušencev nad akcijskimi prvoosebnimi streljačinami.

Od takrat je minilo skoraj 20 let, Croteam pa še vedno brca. Kmalu bodo izdali četrti del Resnega Samota, za mlace promocije pa so se odločili na digitalni trgovini GOG igralcem ponuditi prvi del povsem brezplačno.

GOG sicer trenutno gosti razprodajo Harvest, ki je znižala cene nekaterih klasičnih iger. Tako lahko denimo dobite The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition za 12,59 € ali pa Divinity: Original Sin 2 za 22,49 €. Znižanih je kar 1500 iger, tako da je najbolje, da si tule ogledate polno ponudbo.

Serious Sam: The First Encounter pa je na voljo popolnoma brezplačno. Gre za originalno igro iz leta 2001, tako da vas bo pričakala visokooktanska akcija, zavita v precej ostarelo podobo. Če si želite boljše grafike, boste morali poseči po uradni HD predelavi, ki se na Steamu prodaja za 14,99 €.

A tudi original ni za odmet in vse kar morate storiti je da kliknete sledečo povezavo in na sredini strani kliknete gumb Get It FREE. Za prevzem boste potrebovali GOG račun, ki pa ga zagotovo že imate.

Ponudba ne bo trajala dolgo, saj bo akcije konec že jutri ob 20.00, zato se splača pohiteti z aktivacijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime