EA Play naročniški servis prihaja na Steam konec avgusta – EA igre dobile Steam dosežke

Založnik EA je letos presenetljivo tiho in dejansko njihovi izdelki niso več tako nategunsko oderuški z mikrotransakcijami, kot so bili pred samo dvema letoma. Čeprav ob pogoltnem založniku nevedni igričar najprej pomisli na ime EA temu zdaj ni več tako. To titulo mu je prevzel Activision, ki bi rad od igralcev iztisnil še zadnji evro, pa čeprav je kot stranka že odštel 60 € za polno igro.

EA je že nekaj časa nazaj začel seliti svojo knjižnico iger iz Origin servisa na Steam platformo in s tem razveselil veliko igralcev, ki imajo radi vse igre pod eno digitalno streho. Te igre so pred kratkim dobile tudi dosežke oz. “Achievemente”, ki nam jih igre dodelijo ob dosežku določenih objektivov v igri. Čisto vse igre niso bile deležne tega blagoslova, a po novem se lahko veselimo izboljšanih inačic naslovov kot so Mass Effect 3, Dragon Age Inqusition, Titanfall 2 in Star Wars: Battlefront II. Poln seznam posodobljenih naslovov si lahko preberete tukaj.

Založnik se pripravlja tudi za zagon svojega naročniškega servisa EA Play. Ta vam bo za mesečno naročnino omogočal preigravanje praktično vseh EA iger, nekatere pa boste lahko zagnali celo pred uradnim izidom. Na voljo sta dve različici: EA Play in EA Play Pro. Bolj preprosta verzija je tudi močno cenejša, saj za pičle 3,99 € ponuja igranje lepe zbirke naslovov, a pri najnovejših boste omejeni na 10 ur igranja. Pro različica teh omejitev nima, je pa tudi dražja in boste zanjo mesečno odšteli 14,99 €.

Storitev bo na Steamu zaživela 31. avgusta, do takrat pa si lahko pogledate, kaj vse boste dobili za svoj mesečni izdatek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime