Call of Duty: Black Ops Cold War dobil prvi igralni napovednik, znan tudi datum izida

Po vsem draženju in puščanju resničnih in lažnih informacij se je založnik Activision končno opogumil in uradno napovedal naslednji del Call of Duty franšize.

Ta se imenuje Black Ops Cold War in kdo ve, zakaj se je založnik odločil, da igri preprosto ne natakne imena Black Ops 5.

Šlo bo neposredno nadaljevanje prvega dela in če morda čudno gledate, češ, kako je to mogoče, če pa smo leta 2012 dobili Black Ops 2, potem niste edini zmedeni. Vendar pa je med originalom in dvojko minilo precej let in nova zgodba bo pripovedovala dogodke ravno iz tega obdobja. Zopet bomo sledili avanturam Alex Masona, Frank Woodsa in Jason Hudsona, ki so glavne vloge igrali tudi v prvem delu, ki bo kmalu štel deset let. Kljub svoji starosti pa je zadeva še vedno presneto draga in na Steamu zanjo zahtevajo 39,99 €.

Na Cold War delata dva studia. Raven Software bo tokrat razvil kampanjo, Treyarch, ki je za zgodbo poskrbel v prejšnjih delih, pa bo tokrat razvil večigralski del. O tem ni znano veliko, a bo razvijalec 9. septembra, na obletnico originala, razodel dodatne informacije. Znano je, da bo trenutno popularni Warzone obstajal skladno z Cold Warom in igri si bosta tudi delili vsebino. To verjetno pomeni, da bo Warzone postal še bolj požrešen do prostora na vašem disku.

Dobili smo tudi datum izida. Call of Duty: Black Ops Cold War prihaja 13. novembra za PC, PlayStation 4 in Xbox One. Razvita bo tudi inačica za konzoli naslednje generacije, a ta še nima datuma izida, saj še vedno ne vemo, kdaj točno izideta PlayStation 5 in Xbox Series X. Je pa dobra novica, da je Activision že zdaj v prodajo ponudil posebno verzijo igre Cross-Gen Bundle. Ta v primeru PlayStationa stane 74,99 €, za to ceno pa boste dobili različico igre za PlayStation 4 in tudi PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime