The Witcher: Monster Slayer je nova mobilna igra, ki precej spominja na Pokemon Go

Vsi se še spomnimo Pokemon Go norije, ko se je nenadoma na ulicah in naravi pojavilo trume bledoličnih igralcev, ki ne zapuščajo radi svoje igralne votline. A zapustiti so jo morali, saj so samo tako lahko v svoje šape ujeli prisrčne Pokemone, ki so se pojavili na njihovih telefonih. Norija je od takrat popustila, a že takrat smo lahko videli, da imajo lahko takšne igre na mobilnih telefonih, ki mešajo virtualno resničnost s pravo okolico, veliko potenciala.

Razvijalec CD Projekt RED se je odločil, da malce zmiga svojo oboževalsko skupnost, ki potrpežljivo čaka na nov Witcher naslov. Tega še dolgo ne bo na sporedu, a morda bo žejo vsaj malce ublažil novi projekt The Witcher: Monster Slayer, ki je AR igra, katera po mehanikah igranje spominja Pokemon Go, doda pa tudi nekaj izboljšav.

Zopet bo treba obuti pohodniške škornje in vzeti telefon v roke, vendar pa tokrat ne boste lovili prisrčnih zverinic, ampak se bojevali proti krvoločnim zverem, ki smo jih videli v The Witcher 3. Čakajo vas manjši in večji monstrumi, za večje grdavže pa bo potrebno nekaj priprav. Tako boste lahko zvarili posebna olja in celo nadgradili svojo opremo. S sabo bo potrebno vzeti tudi kaj dodatne opreme kot so zdravilni napitki in bombe, tako da bo za večje obračune potrebno nekaj predpriprav.

Kar Monster Slayerja loči od Pokemon avantur je dejstvo, da bo tu prisotna celo štorija. Nastopali bomo v vlogi novopečenega Withcerja, dogodki pa se bodo odvijali stoletja, preden je po svetu začel tekati Geralt. Naleteli boste na unikatne like, ki vam bodo podeljevali naloge, ob uspešni razrešitvi pa boste dobili izkušenjske točke.

Zadeva je videti na moč zanimiva, igrali pa jo bomo lahko na Android in iOS napravah. Razvijalec še ni napovedal datuma izida, a ta naj bi se zgodil “kmalu”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime