Age of Empires III: Definitive Edition dobil napovednik in datum izida

Imam se za precej velikega navdušenca nad Age of Empires serijo, vendar pa prvega dela nisem nikoli igral. Dvojka je bila moja prva prava PC igra, zato sem pred dolgimi leti gojil precej velika pričakovanja za trojko. Žal sem bil takrat razočaran, čeprav se danes niti ne spomnim zakaj. Mislim, da mi ni odgovarjalo novo časovno obdobje, saj sem imel vedno raje bojevanje z meči kot pa z mušketami.

Morda je napočil čas, da dam tretjemu poglavju še eno priložnost, saj je Microsoft včeraj uradno pokazal prvi napovednik za prihajajočo predelavo, ki se bo s polnim imenom imenovala Age of Empires III: Definitive Edition.

Kar v videu najprej stopi v oči je pošteno nadgrajena grafična podoba. Trojka ni tako stara kot njena predhodnika, a vseeno je razvijalec njeno podobo znatno nadgradil. Tu ne govorimo samo o novih teksturah, ampak tudi o animacijah pri grajenju in boljšem osvetljevanju. Po novem bomo lahko izvajali strategije v 4K ločljivosti in prenovljenem, bolj inovativnem uporabniškem vmesniku.

Prenovo so dobile tudi civilizacije, dobili pa bomo tudi dve novi ljudstvi: Inke in Švede. To je kar lepa količina vsebine, ki od vas ne bo zahtevala veliko. Na Steamu si namreč lahko igro prednaročite za 19,99 €, če pa si v knjižnici že lastiti Definitive različici prejšnjih dveh poglavij ali pa če ste že kupili Age of Empires III: Complete Collection, pa boste prejeli še dodatnega 25 % popusta.

Igra se bo za igranje odklenila 15. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime