Bioware podelil malce več informacij glede prihajajoče igre Dragon Age 4

Da dela Bioware na novem Dragon Age projektu je znano že vse od leta 2018, ko smo dobili kratek dražilnik. Na včerajšnjem festivalu iger Gamescom je na oder stopil Casey Hudson in podelil nekaj novih informacij glede njihovega težko pričakovanega nadaljevanja RPG serije, ki pa je še globoko v razvoju.

Dobili nismo nobenega novega igralnega posnetka ali pa dražilnika, saj je pred kamere stopilo več zaposlenih pri Biowaru, ki so povedali, kakšne ideje jih ženejo naprej v razvoju. V videu lahko vidimo nekaj konceptnih slik, a očitno je projekt še v tako zgodnji fazi razvoja, da nimajo dokončanih niti nekih slik, ki bi jih lahko podelili s svojimi oboževalci, ki nad njimi še niso dvignili roke.

Več kot očitno si namerava Bioware vzeti svoj čas za svojo naslednjo igro, saj ta preprosto mora uspeti. Zadnja dva projekta Mass Effect Andromeda in Anthem sta slavno propadla, zato je vprašanje, koliko časa namerava EA še vzdrževati ta studio. Po drugi strani pa čas ni vse, saj so imeli tega za Anthem več kot dovolj, a če ga ne izkoristiš plodno, potem ne bo od vsega skupaj nič.

Upamo, da za Dragon Age 4 to ne bo držalo in da imajo že zdaj močno vizijo in trdno začrtan cilj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime