HITMAN in Shadowrun Collection brezplačna na Epic Games trgovini

Digitalna trgovina Epic Games je ta teden za nas pripravila novo paleto poslastic, kar je dobra novica, saj so pred nekaj dnevi pošteno razjezili igralce z najavo, da bo HITMAN 3 pripadal samo njihovi trgovini.

Da malce ublažijo ta udarec, so se odločili, da ponudijo igro HITMAN iz leta 2016 povsem brezplačno. Gre za začetek preporoda te serije, ki se je s prejšnjim delom Absolution malce zamerila igralcem in takrat se je zdelo, da bo morda franšiza sledila Splinter Cellu na dolg počitek.

Vendar pa je razvijalec IO Interactive predelal osnove igre in igralcem ponudil peskovnik, v katerem so se na eksotičnih lokacijah odkrižali svojih tarč na hudo domiselne načine. HITMAN je nenadoma postal spet priljubljen in se prodal v dovolj velikih količinah, da je razvijalec nabral dovolj denarja za izdajo celotne trilogije. Če si želite ogledati začetek tega potovanja, potem si lahko brezplačno kopijo privoščite tule.

Ponavadi smo vajeni, da Epic Games najprej podeli en večji naslov, ki ga spremlja še kakšna igra nižje kakovosti. To tokrat ne drži, saj nam je ponujen tudi brezplačen skupek odličnih RPG iger Shadowrun Collection. Če ste morda oboževalec kiberpank vesolja, a se vam ne da čakati na Cyberpunk 2077, potem bo tole odlična potešitev. Paket je sestavljen iz treh iger: Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall in Shadowrun Hong Kong. Prvi del je še najslabši, a še vedno vreden preigravanja, nadaljevanji pa samo nadgradita igralno formulo. Igranje se dogaja na Zemlji, ki pa jo je prepojila magija, Orki in zvrhana mera hekanja. Shadowrun igre krasijo zanimivi in globoki liki ter hudo privlačna zgodba. Vaša kopija vas čaka na naslednji povezavi.

Brezplačna ponudba bo na voljo do 3. septembra, ko bo na voljo postala zanimiva strategija Into the Breach. Ta je bila sicer enkrat že brezplačna na Epic Games trgovini, a morda niso vsi takrat aktivirali svojega izvoda.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime