World of Warcraft Shadowlands dodatek prihaja oktobra

Približuje se čas, da na površje prileze že osma razširitev igre World of Warcraft, ki bo tokrat podnaslovljena Shadowlands. Blizzard je vanj zlil precej napora, saj so igralci še vedno razočarani nad Battle for Azeroth dodatkom in tako namerava precej spremeniti formulo igranja. Izkušenjska stopnja bo zmanjšana 60, zanimiv bo pa tudi uvod, saj bomo lahko igralci na začetku izbrali, skozi katero od razširitev bomo želeli stopnjevati svojega heroja.

Blizzard se zaveda, da je od originala bilo narejeno že toliko zgodbe, da je to že malce težko spremljati, še posebej za novince. Shadowlands bo prinesel 5 novih območij, vsako pa bo imelo svojo zgodovino. Eno od teh bo Bastion, kjer bodo po zraku plavali angelski Kyriansi in da bi njihovo ljudstvo ter njihove želje lažje razumeli, je Blizzard spočel prvi del animirane serije Afterlives.

Med večjimi zanimivostmi Shadowlandsa je tudi Torghast, Tower of the Damned, ki je ogromen stolp, sestavljen iz več nadstropij, ki je ob vsakem sprehodu drugačen in ponuja novo vsebino. Torghast ponuja nekakšno “rougue-lite” izkušnjo igranja, kar je vsekakor nekaj novega v World of Warcraft svetu.

Poleg novega napovednika smo dobili tudi datum izida. Ta se bo zgodil 27. oktobra, za nakup pa boste morali odšteti 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime