Doom Eternal The Ancient Gods DLC bo samostojen naslov

Prvi DLC za igro Doom Eternal bo nosil naslov The Ancient Gods, Part One in bo, kakor lahko tudi sklepate iz naslova, izšel v dveh delih. Razvijalec id Software je pred nekaj dnevi razkril tudi prvi napovednik in ta je prikazal to, kar smo tudi pričakovali od razširitve za DOOM: več akcije, novih nasprotnikov in krvavega obračunavanja z demoni.

Razvijalec je v intervjuju za spletno stran PCGamesN podelil nekaj novih informacij. Igralci naj bi od prve razširitve dobili to, kar so tudi zahtevali, kampanjo Eternala pa naj bi dokončalo več igralcev kot pa tisto iz DOOMa 2016. Razvijalec je želel s prvo razširitvijo doseči čimveč starih in novih igralcev, zato so se odločili, da za igranje The Ancient Godsa ne boste potrebovali originalne igre Doom Eternal. Dodatek bo tako povsem samostojen in za njegovo igranje vam sploh ne bo treba preigrati Eternal kampanje. Seveda je to vseeno priporočljivo, saj drugače sploh ne boste mogli spremljati zgodbe, ki je v originalu že tako zmedena.

Za igranje prihajajoče razširitve boste morali na Steamu kupiti Year One Pass, ki zase zahteva 29,99 €, izid pa je napovedan za 20. oktober.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime